21 april 2013

Samlade i Hijauan igen

Så var hela familjen, inklusive Thelma, samlade hemma i Hijauan igen. Det är mer än en månad sedan alla var här på en gång. Känns riktigt skönt. Thelma verkar ha haft det så bra hemma i Filippinerna och det var nog väldigt roligt att umgås med sin dotter en hel månad. Med sig tillbaka hade hon filippinska mango som nu ligger till sig och som Thelma sedan planerar att plantera på Langkawi.


På söndagen tog Michi och jag en liten tur med bilen som inte fått komma ut på länge och som var jättesmutsig. Vi åkte till en biltvätt och där blev den handtvättad och vaxad av cirka fem personer. Detta kostade 150 ringgit, något vi tyckte var rätt dyrt. Har vi blivit helt miljöskadade nu, eller...???


På söndag kväll tog Fredrik med oss till en ny restaurang uppe i Publika. Det är ett hamburgerställe, men man väljer precis hur man vill ha det. Man väljer bröd, typ av kött och alla olika tillbehör man vill ha på eller brevid. Michi tog en lammburgare som var riktigt god! Om man blundade så kände man nästan som om man var i Grekland på semester :)


Denna kvällen somnade vi i lätt matkoma. Bra för Michi får inte äta så mycket imorgon med tanke på den stundande operationen...