19 januari 2017

Sweakväll och Sara Hulthén hit

Anna skickade en spännande uppställning som hon fått från det brittiska skatteverket. Det var en sammanställning vart hennes skattepengar gått under år 2015. Det är verkligen något man borde få i alla länder för att se hur stor andel som går till vad. Riktigt bra!




Själv åkte jag till kontoret igen. Tänkte försöka hinna klart alla listor till revisorerna under dagen. Nu löper det på bra. När Lovisa och jag var på lunch så köpte vi batterier till klockorna som sitter på väggen i kontoret vi hyr. De har stått stilla hela tiden. Nu ställde vi in dem på fyra olika länder. Undrar om någon kommer att märka det :)




På kvällen åkte jag in till Souled Out i Ampang tillsammans med Kristina Kron och Olivia Berglin för att gå på Sweas värvningskväll. Olivia är Pontus flickvän som kom ner i tisdags. De fick träffa nästan 25 andra Sweor och göra lite nya bekantskaper.




Vid halvelvatiden var det dags att åka ner till KL Sentral och hämta Sara Karling Hulthén som skall bo hos oss ett par nätter. Hennes mamma och jag var skolkamrater på Rudebecks och Sara är ute och backpackar. På söndag bär det av tillbaka till Indonesien igen. Det blev lite färska vårrullar på balkongen innan det var dags att krypa i säng vid tolvslaget. Thelmas dotter, Maureen, kom också hit för att sova hos mamma så det var fullt hus - igen.