05 juli 2023

Michi till Tyskland, promenad med Helene och middag med pappa

Klockan ringde redan klockan fyra på morgonen. Michi hade ett flyg klockan 6.10 till Frankfurt och taxin skulle komma och hämta honom tjugo över fyra. Fy vad tidigt. När han kom ut till Landvetter var det långa köer.


Väl framme fick han vänta i evigheter på sin väska och var väl nästan rädd att alla handskprover skulle vara försvunna. Till slut hade han fått sin hyrbil och kunde åka iväg för att gå på kundbesök. Själv hade jag en heldag hemma i Lerum. Helene och jag bestämde oss för att ta en promenad nu när jag kan gå bättre. Snabbt stack jag iväg och handlade och åkte till biblioteket innan vi sågs klockan tolv. Det blev sedan en kaffe och massa prat hemma hos henne också. 


På kvällen var det dags för den traditionsenliga middagen med pappa. Han fixar så god råbiff! Det blev tre timmar med god mat och prat. 


Som så ofta så förser Madeleine mig med lite olika roliga bilder. Denna gång var det en artikel från Universeum där deras VD, Carina Halvord, gick i vår klass på Handels. Lite roligt att se hur folk dyker upp här och var.


Promenerade hem från pappa framåt halvtio och kröp upp i soffan med en bok från biblioteket. Underbart att kunna läsa "riktiga" böcker när vi är hemma i Sverige.