10 februari 2022

Dags att resa tillbaka till Malaysia

Det fick bli ett foto på Ioan och Michi igår kväll. Garderoberna är nu klara förutom lådorna som kom i fel storlek, inte djupa nog. Så skönt att ha gott om plats. Vi kunde få in allt som var på klädställningarna och det är fortfarande väldigt mycket plats kvar. Gästrummet blev rensat lagom till att Fredrik och Lucy skulle sova över efter middagen igår.


Här kommer lite bilder på garderoberna. Fräckt med de nya, moderna elementen.




Så var det dags att lämna Maidenhead för denna gång. Så roligt vi har haft det och så mycket vi har träffat barnen! När vi tog taxin och skulle betala vid flygplatsen så hade Erik redan fixat detta. Vilken jättegullig kille Anna har.


Vi var tidigt på Heathrow för säkerhets skull men allt flöt på hur bra som helst. Det enda vi behövde visa denna gång var våra PCR-test. Det blev ett par timmar i loungen. Inte så tråkigt det heller.


Så blev det först ett plan från London till Amsterdam och ett par timmar senare ett plan vidare mot Singapore. Det är lite nya ben sedan covid slog till.


Allt gick smidigt i Amsterdam också. På Schippol måste man ofta gå till en gate för att kolla alla papper innan man får reda på sin riktiga gate. Så även nu. Allt var i ordning, vilket vi väl i och för sig inte var så oroliga för. Nu är det Asien nästa.