14 december 2016

Fika, lunch, musikal och middag

Efter frukosten i morse gav jag mig ut på äventyr. Anna hade visat var jag kunde ta buss så det blev nr 139 till Baker Street och byte till buss 18 bort till Great Portland Street. Därifrån promenerade jag till Annas kontor. Hade för mig vilken riktning det var och gick precis rätt. Börjar känna mig som en Londonbo :) Det var kul att få komma upp på Annas kontor och hälsa på alla vars namn man har hört i ett par års tid.




Anna tog en liten paus och vi gick ut och tog en kaffe på Yumchaa alldeles brevid henne jobb.


Jag promenerade sedan ner till Fredriks lägenhet där jag mötte honom och Victoria. Vi åkte ner till Embankment och åt lite lunch tillsammans. Vilken jättegullig tjej det är! Här promenerade vi förbi Trafalgar Square med en enorm norsk gran mitt på torget.



Halvtre var det dags för mig att gå på musikal och jag hade bokat Kinky Boots. Det är en sann historia om en skofabrik som håller på att gå i konkurs. Sonen tar över fabriken och får en order av ett gäng drag queens. Tillsammans designar de stövlar som sedan visas på en modemässa i Milano och blir succé. Förutom själva grundstoryn handlar det också mycket om att acceptera folk som de är. Riktigt bra musikal!


Hade fått biljetter på rad tre så jag satt ju nästan inne i skofabriken :)



När teatern var slut promenerade jag runt i en timme. Skulle möte Anna, Fredrik och Victoria på restaurang St Moritz på Wardour Street klockan sex. På Leicester Square var det en söt liten julmarknad jag passerade igenom.



Hittade lätt restaurangen med en stor schweizisk flagga hängande utanför.



Det låg många trevliga ställen på den här gatan. Väl värd att återvända till!



Fick till en bild på Victoria och Anna - två söta tjejer!!




och ett på mig och vår käre son...




Givetvis blev det fondue, vilket passade bra i detta lite kallare klimat...



Anna var tvungen att sticka redan vid åttatiden för Wistla hade julfest på Winter Wonderland. Fredrik, Victoria och jag åkte hem till hans kvarter och gick till hans stampub för en liten shandy/öl innan jag åkte tillbaka till Annas lägenhet. Vilken fantastiskt rolig dag!!!