23 augusti 2013

Nagelfix, Verve Suites, Traders, Hakka och whiskyprovning...

Sista dagen innan hemfärd var det dags att göra sig snygga. Till och med Fredde hängde med till Younique i Shoplex för att prova lite pedikyr. Christine som jobbar där var för söt. Hon sade: Det här är Guiness rekord för stora fötter. Det är de största jag någonsin har sett. Hon var helt chockad/imponerad över hans storlek på fossingar.


När vi var snygga blev det ett besök i Village Grocer. Norma heter ju Cameron i efternamn och då var det ju lite roligt att köpa med Cameronian Tea hem. Det blev också en rundtur i Verve Suites där vi fastnade vid utomhusbion.


Michi kom hemrusande strax innan sju och vi åkte ner på stan för att ta en drink på Traders. Nu var dock stället abbonerat, men vi fick ett bra foto på tornen i alla fall.


Istället vandrade vi iväg till Hakka som serverar god kinesisk mat.



Restaurangen är enorm och har 1.000 platser enligt egen uppgift.



Kvällen avslutades sedan på The Whisky Bar. Jag provade japansk whisky, 4 olika sorter. Det lät lite spännande, men hittade ingen ny favorit. Michi och Fredde provade Islay-whisky.


Hemfärden blev lite vågad. Vi hittade en stor taxi som kunde ta oss alla fem, men det visade sig att den chauffören hade nog rökt både det ena och det andra. Vi kom i alla fall hem välbehållna...