22 juni 2017

Mot Rörtången

Anna och jag gick upp hyfsat tidigt. Hon behövde jobba lite och vi behövde fixa i ordning alla packning och komma iväg till landet. Det dök också upp jobbsaker i sista sekund som behövde åtgärdas. Jag åkte iväg en snabbis till mammas grav och planterade en ny blomma inför midsommar. Fyllde sedan bilen med saker och vi kom iväg strax efter tio.




Anna och jag började med att städa friggebodarna inför gästerna som skulle komma och sedan var det dags att kasta sig över matlagningen. Det skulle göras potatissallad, matjessilltårta och knäckebröd inför midsommarafton.



Fredrik och Victoria skulle landa vid ett med Norwegian, men på vanligt manér så var det flygbolaget försenat. Anna har helt slutat flyga med dem. Pappa och jag tog dem till London, men det var första planet på morgonen så då var det inte så mycket de kunde vara sena ifrån. Halvtre landade de i alla fall och Michi åkte och hämtade dem. Tyvärr så hamnade de ju mitt i midsommartrafiken och det tog dem drygt två timmar att ta sig hit.




Vi hade köpt stora räkmackor som det blev till sen lunch. Anna åkte och hämtade Erika vid Kodemotet när klockan närmade sig sex och sedan lagade alla tjejer middag - pasta med rökt lax. Strax innan midnatt åkte Erika och Anna iväg till Centralen för att hämta upp Nur och Sophie som kom med flygbussen in till stan. Nu var det flesta på plats.