03 mars 2021

För oss språknördar...

När man tränar här är det otroligt gott med en 100 plus efteråt. Det är en typ av energidryck med salter och vitaminer som fyller på energin i kroppen. Lite citronsmak och inte så söt. Riktigt gott!


Vi har börjat köpa en dressing från Kewpie som heter Roasted Japanese dressing. Den är otroligt god. Nu har vi hittat ett recept för att göra en egen. Det ska bli kul att testa.


Håller på och läser en otroligt rolig bok nu. Sara Lövestam har skrivit Handbok för språkpoliser. Det är en bok för alla oss som studsar när någon säger chans istället för risk och mindre istället för färre. Dessutom kryllar det av roliga kommentarer runt omkring. Något för alla språknördar!!!


Har nu börjat ta fram info inför personalens alla deklarationer som skall in plus bokslut för januari. Riktigt roliga att pilla med alla siffror! På kvällen blev det TV-middag igen när vi såg VM i längdskidor. Idag var det herrarnas 15 kilometer. Inte lika spännande men två kom på plats 8 respektive plats 9. Tror det blir mer spännande med damernas stafett imorgon.