19 juli 2015

Lunch med Bäckströms och hem till Göteborg

Efter ändå sex timmars sömn var vi riktigt fräscha och det hade dukats upp god frukost på Bogesund. Väldigt mysigt att sitta och äta och prata i lugn och ro med alla gamla vänner.


Marika och Hasse körde ner oss till Waxholmsfärjan. Den här gången skulle vi ända in till stan.


Vid Strömkajen stod Elisabeth och Martin och väntade på oss. Vi hade planerat in en lunch tillsammans för att hinna ses innan vi skulle ta tåget hem igen.


De tog med oss till restaurant Broms som låg nästan vid Karlaplan. Otroligt god mat och vi kunde till och med sitta ute, om än lite insvepta i filtar.


Fredrik skickade ett par foton från sista kvällen i Norrköping där han, Alex och Philip varit på fotboll och sett IFK Norrköping spela mot IFK Göteborg.


På hemresan åkte vi Blå Tåget och de hade till och med en pianovagn. Riktigt charmigt! När vi var framme i Göteborg var det kallt och regnigt. Vi möttes av dessa skotska säckpipeblåsare. De tyckte väl vädret var det samma som i Scotland...


Vi besämde oss för att åka hem till Lerum istället för ut till landet. Där har vi i alla fall TV och det blev till att krypa upp i soffan och se en Beck-film och äta varma mackor.