07 juli 2019

Til Lerum och Ståhls

Dags för en tur till Lerum. Chris skall komma till oss på onsdag och fixa saker med huset och behöver ha en bil så vi fick köra hem med två bilar och lämna den blå. Det ösregnade när vi körde mot Göteborg.



Jag stannade till i Allum för att köpa vadd till djuren jag skall virka och åkte sedan till Kvantum för att fylla på kylen inför kommande besök. Michi körde direkt hem för att hinna prata med grannarna om grus som vi köpt in gemensamt. När vi var klara hemma så åkte vi förbi mammas grav med en blomma och tog en korv på Moset.





Vi hade i förra veckan fått presentkort på Björnen och Lejonet och passade på att åka förbi även där. Deras italienska chokladglass som smakar som romerska bågar är så god!





Tillbaka på landet var det dags att ta hand om flädersaften. Den blev verkligen jättefin!




Nu är det bäddad och klart för i morgon. Åsa och Thomas, min kusin med man, kommer hit för att stanna i några dagar.



Kvällen avslutades hemma hos våra grannar Kathy och Christer Ståhl. Äntligen var det sol och varmt och vi kunde sitta ute. Helt underbart!




När det var dags för kaffe efter maten så skojade Michi, som han alltid gör, och sade att han ville ha jordgubbste. Det är det ju aldrig någon som har - men se - vad kom inte fram ur skåpen. Vi skrattade gott åt Michis något förvånade uppsyn när tekoppen kom ut :)




Från Frankrike kom det bild på Thomas, Rai och Fredrik som skulle på ett party där alla var likadant klädda. De har alltid hur roligt osm helst.



Anna packade för fullt och finslipade sitt föredrag. I morgon bär det av till Arlington, Washington för hennes första "manager-konferens". Så spännande!