08 februari 2014

Filmvisning hos Jeanette och äntligen i gång med träningen

Startade fredagsmorgonen hos Jeanette med lite filmvisning - Hur många Lingon finns det i världen. Den handlade om hur en man började jobba med förståndshandikappade och lät dem göra det de tyckte var allra roligast - uppträda med sång och teater. En varm och fantastiskt fin film!


Jeanette bjöd både på kaffe, popcorn och avslutade med lunch för oss sju som var där. Jättetrevligt!



Väl hemma igen tog jag äntligen tag i att gå och träna. Det blev det simning en kilometer i poolen här.

Lördagen, idag, blev en dag i familjens tecken. Michi, jag och Kevin åkte till Bangsar. Killarna skulle fixa sina tennis- och badmintonracket och jag skulle köpa present till Claudia som fyllt 16. Vi hann också med en fika på Starbucks. Ringde min kusinJanne idag också. Han fyller 50 och det är ju definitivt värt att fira :) Hemma blev det simning igen: 1,1 kilometer. Får öka på lite varje gång. Nu har ju träningsgruppen jag var med i förra hösten - 100 träningspass på fyra månader - kört igång igen. Jag missade ju första veckan när jag var i Spanien så jag har lite att ta ikapp nu...

På kvällen var Michi och jag äntligen ute och träffade Olivia och Daniele. Vi tog med dem till vår favoritrestaurang just nu, Estilo i Publika. Det blev en riktigt trevlig kväll!!