10 januari 2021

Tur och retur KL över dagen

Det blev upp tidigt och ut till flygplatsen. Det var långa köer för att gå igenom säkerhetskontrollen. Söndag, så många skall väl hem efter semester här.


När jag landade på KLIA 2 var det dock helt öde. Skulle ha tagit tåget men det gick bara en gång i timmen och hade precis gått. Det blev till att boka en Grab istället och tiden gick.


Hemma i posten låg det här söta julkortet och väntade. Det har tagit sin lilla tid att komma fram :) Plockade ihop våra saker, var och handlade, hämtade posten på Verve Suites, vattnade alla blommor på balkongen och var hos våra grannar och lämnade en extra nyckel. Fick i mig ett par rostade mackor till lunch och sedan var det dags att hoppa på planet tillbaka till Langkawi.


Michi hade gjort i ordning en ishink med öl och cider när jag kom.


Thelma hade fixat revbenen vi köpte häromdagen och de blev jättegoda.


Vet inte när vi åt revben sist. Fredrik gillar att köpa det när han är i Sverige, men annars händer det nog aldrig. Gott att göra egna i alla fall. Efter middagen kollade vi sista etappen i Tour de ski och kunde följa Ebba Andersson när hon gick i mål som etta i ett hemskt lopp där de åkte uppför en slalombacke. Verkligen roligt. Nu har vi också sett avsnitt fem i Queens Gambit. Riktigt bra!