23 augusti 2014

Läkarbesök

Michi och jag åkte i morse till Pantai Hospital för att träffa Dr Harwant Singh. Efter två timmar i väntrummet fick vi komma in. Vilket fantastiskt underbar läkare. Han såg på magnetröntgen och kom med precis samma råd som Michi fått från Sverige: Operation av en disk, låt resten vara. Han berättade också att han varit mycket i Göteborg och jobbat. Liten värld! Efter konsultationen bad han oss gå ner och ta en kaffe i 30 minuter så skulle han ordna allt pappersarbete och precis i tid var han klar med allt. Nu är Michi inbokad att komma till Pantai på måndag klockan 14 och checka in och sedan opereras på tisdag. Nervöst men behövligt!

Vi åkte och tittade på ett nytt projekt som ligger i Bangsar South alldeles nära Annas jobb och väldigt nära Pantai. Den här stadsdelen exploderar just nu. Det bar sedan av till Midvalley och Maxis där vi skulle fixa ett nytt sim-kort till Michis telefon. Vilka ställen det finns där inne. Hittade bland annat en ostron- och skaldjursbar som såg så fräsch ut!



Hittade också en köksaffär med bra bänkar som gav oss lite tips för Langkawi...



På vägen hem stannade vi vid Subway på Plaza för att köpa en macka till Fredrik och jag skrattade gott när vakten visade var jag skulle parkera - Vid No parking-skylten :)



På kvällen hade vi date med Julie och Akash och de tog med oss till My Elephant. Vi har hört om den restaurangen i tio år som den mest fantastiska thai-restaurangen i KL. Så kul att äntligen komma dit. Ligger dessutom i vårt grannområde så väldigt nära!


Vi drack juice för de hade mängder med hur fräscha blandningar som helst.




När vi kom hem plingade det till i telefonen och Thonellarna undrade om vi ville komma och ta en öl på deras balkong så då blev det avslutning av kvällen där. Vilken dag vi har haft!