28 januari 2023

Sextioårskalas på The Cavalry and Guards Club

Det blev en promenad runt Maidenhead idag. Michi tog sin andra booster klockan elva och vi tog en frukost på stan.


På kvällen var vi bjudna på Katie Spinks  sextioårskalas inne på The Cavalry and Guards Club. En av deras söner, Barnaby, har varit militär och då får man hyra detta stället som ligger på 127 Picadilly.


Så roligt att träffa Jonathan och Katie igen. De har hus på Langkawi på vår gata och vi har haft mycket roligt tillsammans. Nu hade de en fest med över hundra personer. Ett band kom från Wales och spelade låtar från 70- och 80-talet och det fanns inte en låt vi inte kände igen. Det var dans i tre timmar och alla var på dansgolvet. Tala om succé.


Lokalerna var verkligen pampiga!


Mycket militärkonst överallt också med stora porträtt och statyer. Festen var rolig då det var mycket expats där från deras tid i Singapore, så även om vi inte kände några när vi kom dit så hittade vi flera som vi hade mycket gemensamt med.



Tågen till Maidenhead slutar gå redan vid midnatt så det fick bli en Uber hem. Tacksam för att det är betydligt billigare än hemma i Sverige i alla fall med tanke på att det nästan tar en timme. I februari ses vi igen, men då på Langkawi.