03 januari 2022

Underbar massage och fix med alla papper

Sista heldagen på Maafushivaru startade härligt med massage som Michi och jag fått i födelsedagspresent av barnen. En stilla promenad längs med stranden bort till spa-anläggningen inledde dagen efter frukosten.


Först blev det en stund i bastun innan det var dags för en och en halv timmes massage. Hur underbart som helst. Vi fick vara i samma rum, ett enormt rum med stora fönster mot havet där man hörde vågorna klucka utanför. Vi var hur avslappnade som helst efteråt.



Det är så otroligt fint här. Från spa-anläggningen hade vi utsikt över Moodhu där vi satt ute och åt middag igår. Vattnet har olika färg varje dag.


Vi träffade sedan barnen igen och åt lunch på Cielo.


Tog en liten promenad runt ön idag igen. Skulle lämna tillbaka vår snorkelutrustning så passade på att gå och även fota lite. Det blåste lite mer idag och kom några regndroppar. Perfekt när vi nu skall lämna.



Michi och jag tog ett varv till lite senare. Vi hittade en rolig gunga till alldeles nära oss. Båda var ju bara tvungna att prova den.



Det blev en liten kaffepaus på vägen också.


Var man än slår sig ner så ser det ut som en tavla.



Lite fina kvällsbilder blev det också innan det var dags för middag.




Kvällen inleddes i The Water Bar på hotellet.


Efter den japanska middagen gick vi tjejer till receptionen och fixade våra betalningar så att allt är klart till i morgon bitti. PCR-testen hade vi klarat av i morse.


Kvällen avslutades med en drink i baren innan vi gick hem för att fixa med våra sista dokument. Man måste fylla i ett departure form för Maldiverna och det kan bara göras 24 timmar innan avresa plus att man måste ha fått sitt covid-resultat. Det fick vi när vi satt i baren och alla var negativa. Vi trodde väl inget annat i och för sig. Skönt att ha fått klart med alla dokument och att ha packat innan vi gick och lade oss. Det har verkligen varit en fantastisk resa och vi har kunnat fira våra trettio år på ett helt fantastiskt sätt!!!