25 oktober 2023

Gång runt Mont Kiara och installation av garderober

Ringde till min tränare Olivia klockan nio i morse och tyckte det var konstigt att hon inte svarade, tills jag kom på att jag inte var i England utan i Malaysia och att klockan nu var fem på morgonen i Dubai. Hello jetlag..! Igår natt tog jag en melotanintablett jag fått av Anna och sov som en bebis. Så skönt! Ändå lite vimsig på morgonen. Kalendern ändrar inte tiderna när jag ändrar tidszon. Fick ringa klockan tre istället och kunde visa henne Mont Kiara Villas från balkongen. Där bodde Olivia när hon var barn fram till 2008. Lite kul! Hon och Anna var med i samma fotbollslag.


Strax efter tio dök det upp sex killar från Mocof för att installera garderob och säng som vi beställde i april. Var allt med? Nej. Soffan som ska vara framför väggen hade inte kommit och fabrikschefen hade rest utomlands och då händer det tydligen ingenting. Nu är leverans utlovad 6-12 november. Spännande att se hur det går...


Efter ett par timmar tog jag mig en tur runt Mont Kiara. Oj vad det var jobbigt nu när vi varit borta så länge. Värmen gör sitt till...


En bit ner förbi skolan skall de öppna en fiskmarknad. Det låter ju lovande!


Hoppade in på SFF när jag gick förbi för att titta efter ett nättare skrivbord som vi kan ha i gästrummet när det blir klart. Vårt kontor är alldeles för trångt som det är nu.


Det är verkligen en helt annan växtlighet här jämfört med att promenera i skogen i Maidenhead eller i Lerum. Allt är fint på sitt sätt.


Hoppade in på Fitness First och anmälde mig som medlem igen. Behöver bättre träningsredskap än de Almaspuri kunde erbjuda. Fick mig också en pratstund med Helene också. Alltid lika roligt!



När eftermiddagen led mot sitt slut så var garderoberna nästan uppe. De var väldigt noggranna när de byggde. Tyvärr hann de inte klart med allt idag. Då kan man ju tro att de skulle komma tillbaka imorgon och göra klart, men nej. Nu har de inte tid förrän om kanske två veckor och det bästa kanske vore om de kunde komma när soffan kom. Det sade jag blankt nej till för vem vet om den blir ännu mer försenad. Får ligga på varje dag och kolla när de kommer. Välkommen till Malaysia...


Efter kvällens middag blev det kundtjänst igen. Skickar ärenden vidare framför allt till Michi som löser det från Dusseldorf. Det funkar jättebra och det har blivit roliga samtal med många kunder. Det är ju lika bra att erkänna att man inte kan något, utan bara är gift med Michael och har hört om handskar i snart fyrtio år. Fniss!