23 november 2022

Full fart idag

Här är bild på vår salsagrupp. Alla är från olika länder. Det är malaysiska, japanska, vietnamesiska, kinesamerikan, svenska och cubanska. En tjej var ny så jag har ingen koll och en tjej från Kazakstan saknas.


Det blev en hektisk dag idag. Efter zumban blev det en snabb dusch och sedan iväg till banken för att lämna in papper för vårt nya företagskonto. Vidare därifrån till Anna för lite lunch innan vi åkte vidare till Chelsea som skulle hjälpa mig fixa ett armband som var trasigt. Direkt därifrån till Global Doctors för att betala en räkning och sedan hem. Hemma fortsatte jag arbetet med böckerna. Tar bilder, lägger ut på Swea och tar bort de som önskas. Resten packas i en stor påse att ta med till Langkawi där jag kan lämna in dem till en secondhandaffär för böcker. Skönt att dra ner lagret och att jag kan lämna in dem någonstans. Känns hemskt att slänga böcker.


Det blev spinning klockan sju efter ett härligt samtal med Helene, som ofta på onsdagar. De hade nu fått sin fotokalender med lite god chocklad. Efter middagen fick jag jätteont i höger öga och vi åkte ner till Global Doctors. Nu blev det penicillin, ögondroppar och salva. Trolig ögoninflammation...


Helt fantastiskt hur man kan åka ner till läkaren, bli undersökt och få medicin och sedan vara tillbaka hemma igen innan det har gått 30 minuter. Vissa saker fungerar väldigt bra här!