25 november 2020

Pappa fyller 85

När jag var borta sex månader så startade några tjejer här en vinlunchgrupp. Jag blev inbjuden när jag kom tillbaka och idag var det dags för gång nummer två. De träffas ungefär en gång i månaden. Idag var vi fem tjejer: Susann, Therese, Sofie, Anna och jag. Pappa fyller ju 85 idag så vi höjde ett glas vin för honom och tog en bit kaka. Jag ringde pappa och han fick höra skönsång från oss alla :)


Vi skickade blommor och champagne till pappa som han fick senare på eftermiddagen. Lerums blomsteraffär Rallarosen gjorde en strålande insats när de sprang över till systemet och inhandlade en flaska som de kunde leverera med blommorna. Lite utanför reglerna :)


Nicole har blivit förkyld, men gjort ett test för säkerhetsskull, så det blev inget firande hos Helene. Däremot överraskade de också med fin sång och champagne utanför dörren. Pappa fick över tjugo samtal och flera blommor så han var ändå jätteglad för allt firande. Så härligt att se!


Pappa, den här bilden är så härlig. Det är ingen som kan tro att du fyllt 85. Träningsklädd och glad är du ute och går på Rörtången i brant och eländig terräng. Du jobbar i trädgården flera timmar om dagen och är så social - svårt nu - och gillar att resa och göra saker. Man kan bara hoppas på att få vara som du när 85-årsdagen kommer. Vi ser fram emot att få ta med dig på en spännande resa när världen tillåter. Stor kram och Grattis på Födelsedagen från oss!!!