17 augusti 2018

Till Langkawi

Vid lunchtid idag så var det dags att åka till Subang och ta flyget till Langkawi. Väl framme kunde jag kontstatera att renoveringen går framåt. De skall vara färdigrenoverade i september, men med Langkawis takt så blir det nog ett par månader senare. Badrummen var klara i alla fall och mycket bättre än förr.


När jag kom fram till huset så fick jag äntligen se poolen. Wow så snygg den blev. Verkligen bra!


Rentokil kom strax efter mig och fick sprejat både inne och ute. Det ser förskräckligt ut när de ska ta död på eventuella mygg...


Mario hade haft hjälp med att fixat baksidan på sitt hus vilket innebär att de lagt en del jord där vi tidigare rensat bort. Ibland blir man inte jättenöjd på sina grannar...


Ingen Shadow kom som han brukar och jag undrade om han fanns kvar. Jag tog en sväng gatan upp och visslade och ropade lite. Helt plötsligt var det någon som kom springande som en galning. Han hoppade upp med tassarna nästan på mina axlar och var helt överlycklig. Vår lilla älskling här, så kul att han var kvar!!!


Michi landade åtta och vi sågs på Meritius Pelangi och åt middag på stranden. Härligt att vara tillbaka.


Det blev sedan kärt återseende hemma när även "husse" dök upp. Självklart blev det en godsak till lilla hunden också.


Vi tog ett dopp i poolen innan det var dags att gå och sova. Det blev ju någon timme längre i natt. Nu hoppas vi på Langkawi. Här brukar man sova bra!