26 november 2020

Ett tomt Chinatown

Vi kommer att ha adventsfirande hemma på söndag och vår utomhusbelysning har slutat fungera. Jag åkte ner till Chinatown efter jobbet eftersom många affärer där säljer julsaker. När jag kom ner var det som att komma till en spökstad. Normalt är det fullt med stånd och försäljare som ropar och nästan drar i en. Nu var det kanske fem öppna stånd. Sorgligt att se...


Tack och lov var en av julaffärerna öppen. Alla andra hade nerdragna jalusier och man vet inte om de stängt för alltid eller bara tillfälldigt. I alla fall, här fanns det kulor och dekorationer i alla färger. Jag fick tag på både utomhusbelysning och tomtebloss!


Den stora blomsteraffären var tack och lov också öppen så jag passade på att köpa hem en del nu när jag ändå var i Chinatown. Jag kom hem med hela famnen full! 


Det blev totalt fem stora buketter för 112 ringgit, dvs cirka 230 kronor! Det är lätt att sväva ut!






Ännu en gång har svenska nyheter hamnat i tidningarna här. Intressant att se vad de tycker det är värt att skriva om...


Torsdag och lite uppdatering från Johan Rise i San Pedro. Stort badrum uppe kaklat helt klart.


Stort badrum nere allt kakel lagt.


Gästtoaletten färdigkaklad också.


Lilla badrummet är det enda som inte är helt klart. Småstenen på väggen har inte levererats tillräckligt ännu så de väntar på fler kartonger. Nästa vecka kommer rörmokaren!


I Maidenhead har golvet börjat läggas. Hallen nere är nu klar och de ska fortsätta med de tre sovrummen innan de ger sig i kast med övervåningen. Det blir verkligen jättefint!


Nu duggar uppdateringarna tätt! Så roligt varje gång det kommer bilder!