26 mars 2023

Kontor för tre på Langkawi

Måndag idag och jobbdag för oss alla tre. Det är ju ett rätt trevligt ställe att jobba på var man än sitter :)


När det var lunchdags gick Michi och jag upp på berget och det var någon som stod och studsade utanför och var så glad över en långpromenad.


Det var ett tag sedan vi gick upp och det är såååå varmt nu så det var ganska jobbigt. Skönt när vi var uppe!


Idag kom vi på Shadow när han intog sitt favoritställe. Undrar om det är för att det inte kommer några djur dit..? Fick jagat ner honom snabbt. Han går inte in i huset, men ligger på bordet... Han ser ju lite skyldig ut.


Sista kvällen för Tobbe på ett tag så han fick välja ställe och det blev Cactus igen. 


Vi besällde in flera smårätter och allt är så gott!


Det blev en kall öl på terrassen innan det var dags för lite tid att packa och komma i säng i tid. Det blir en resa till innan vi åker vidare.

En avkopplande dag på Langkawi

Vi ville ta en frukost ute idag, men det visade sig att alla frukostställen var stängda på grund av att Ramandan precis börjat. Det är klart, de får ju inte så många kunder eftersom muslimerna måste äta efter solnedgången och före solen går upp igen. Vi hittade i alla fall ett ställe till slut, The Nest, nere på Pantai Tengah. Det är egentligen en bar, men barer måste stänga hela månaden när det är Ramadan och de flesta restauranger får inte öppna förrän klockan fyra. Många regler att förhålla sig till och det kan inte vara lätt att driva en affärsverksamhet här.


Vi hade sedan en lugn dag hemma vid huset. Alan kom och kollade på vårt tak då vi haft en läcka i vårt sovrum och en vägg behöver målas om. Vi fick också hit Suncon som fixade luftkonditioneringen som lagt av i vårt sovrum. Tur vi har en fläkt också.


På kvällen åkte vi ner till Ambong Ambong för en titt på solnedgången. Det är en fantastiskt utsikt där uppe.


Inte mycket att klaga på...


Det blev sedan tapas på spanska La Bodega. Hemma möttes vi sedan inte bara av Shadow utan även av den här krabaten.


Anna är nu tillbaka i Maidenhead hos sina två killar. Fredrik har fått ont i sitt ena knä. Det har väl blivit för mycket träning inför ett halvt maraton som är planerat till nästa söndag. Vi får väl se hur det går.