29 februari 2020

Andaman Resort med vänner

Vår poolskötare är inte riktigt noggrann. Det växer alger på kanten som måste fixas.




Som tur var dök han upp under dagen så jag kunde prata med honom. Han fyller i en loggbok varje gång han är här. Eftrsom han är ny så kollade jag på våra kameror. Han skriver upp 50 minuter varje gång men har varit här i typ 20. Blir alltid så trött..!




Michi och jag gick upp till toppen mitt på dagen. Det var väldigt varmt, men roligt att få titta på huset hos dem vi träffade igår. Vi upptäckte att vi har fått nya grannar i villa 6 så på vägen ner gick vi och pratade med dem och de kom över på en kaffe. Verkar väldigt trevliga. En brittiska man med malaysisk fru.



På kvällen åkte vi iväg till Andaman Resort för att äta middag med vänner som är här på golvhelg. Det var en fantastisk solnedgång.



Rätt som det var åkte vi förbi massor av löpare. Det visade sig vara Ultra Langkawi, ett lopp där man springer 100 kilometer. De startade sex på eftermiddagen idag och måste vara klara innan klockan 12 i morgon. Fy vad långt!




Det blev god fiskmiddag på Andaman Resort. Vi fick välja fisk, tillagningssätt och tillbehör. Ungefär som vårt lokala ställe nära vårt hus, fast med betydligt dyrare prislapp :)





Här är hela gänget: Gordon, Monika, Leif, Helen, Michi, Susann och Ola. Och jag såklart.




Det var roligt att få se detta hotell. Första gången vi var här. Det var dock långt att åka och tog nästan en hel timme att komma hit.