05 juli 2018

Heldag med Anna och lunch med Fredrik

Fredrik jobbade idag men vid halvtvå träffades vi för lite lunch på en italiensk restaurang. Mysigt att hinna ses lite varje dag!



Efter lunchen gick han tillbaka, men vi fortsatte till Harrods som var några minuters promenad ifrån för att köpa en studentpresent till Victoria som tar sin examen i morgon från Regent´s. Det blev en fin plånbok som hon säkert kommer att bli glad för.



Michi skickade lite bilder från Polen och verkar ha det hur bra som helst. De har nu varit i Posnan, som verkar väldigt fint.
  


Det blev handslag nu när avtalet äntligen är klart!



Vår pool är klar till tre fjärdedelar. Bara den lilla uppförsbacken och det grunda stället kvar.



Till och med Fredrik skickade foton idag. När de gick ut för middag vid Victorias lägenhet så hade puben brevid precis renoverat och gjorde reklam för färska havskräftor, något Fredrik älskar. Han kunde inte motstå det! 


Anna har mått rätt ok idag. Har haft ont i halsen med jämna mellanrum, men hon är ju van med alla sina halsfluss hon brukar få. Hon har fått rätt stark värkmedicin så det hjälper bra. På eftermiddagen/kvällen låg vi och slappade på hennes säng och kollade på TV. Så skönt att bara få vila lite. Har nog aldrig varit så här trött...