15 oktober 2012

Michi fyller år

Måndag den 15 oktober, Michis födelsedag. Vi hade fixat lite så när jag och Fredrik gick in och sjöng för Michi så var Anna med och sjöng på Skype! Hade hittat biljetter till en konsert med den gamla gruppen Chicago, så dem ska vi se den 31 oktober.


Gick idag, äntligen, iväg till Fitness First och provade då En Zumbaklass. Latininspirerad musik och mycket dans. Det var hur kul som helst och gick riktigt bra. Koordinationen funkar bra, det är väl mer flåset som behöver tränas upp igen... Gick sedan och jobbade ett tag och så blev det sushilunch med födelsedagsbarnet.



Fredrik kom hem från skolan med feber och var väldigt hängig så tyvärr kunde han inte följa med ut på kvällen. Vi åkte iväg och tog middag på restaurant Senses på Hilton. Startade måltiden med varsitt glas champagne - dels för att fira Michis 49-årsdag, dels för att fira att vi idag betalt huset på Langkawi!



Det blev en helt fantastiskt middag. Hilton är dyrt, men har man något speciellt och fira så är det nog ett av de bästa ställena i hela KL. Åt en rökt lax som kom in i en rökfylld glasburk som är helt otroligt god.



En riktigt  lyckad dag och en bra födelsedag för Michi!