25 april 2017

Lotta Stenberg firas på sin 50-årsdag

En av mina kompisar här, Lotta S, fyllde 50 igår och en annan svensk tjej, Ylva, hade ordnat så att vi skulle ta med Lotta ut en kväll. Igår hade Ylva varit vid Lottas lägenhet och lämnat en blomma och en ballong utanför dörren med ett kort där det stod att hon skulle vara färdig klockan sju ikväll och vänta i entrén. Inga namn... När vi kom dit i taxi så stod hon och väntade med sina två döttrar som tyckte det hela var jättespännande. Vi åkte sedan in till Old Malaya och åt på en malaysisk restaurang, Manju. En av servitörerna fick hjälpa oss med ett gruppfoto. Från vänster har vi: Ylva, Wictoria, Lotta, Camilla, Ellika, Sabine och jag.


Vi åkte sedan vidare till Chinatown där Ellika kände till två hemliga barer. Den första var som en liten leksaksaffär där man fick knacka på en dörr för att bli insläppt. En mysig liten bar vid namn PS150 som man aldrig skulle ha hittat utan att känna till det.


Nästa bar låg alldeles vid Old China Café uppe på en terrass. Man fick gå upp en trappa till receptionen, gå ut i en korridor, upp ytterligare ett par våningar och sedan kom man till The Attic Bar med utsikt över delar av Chinatown.


Provade här en drink vid namn Spice Girls och nog såg den spicy ut...


De var på väg att stänga baren när vi kom dit och bartendern sade att vi tyvärr var för sena. Då kom ägaren och sade: Sju kvinnor kom just in - öppna baren igen :)


Lotta blev ordentligt firad och vi var inte hemma förrän halvtre. Det var längesedan det blev en sådan sen kväll med bar-hopping med tjejkompisar. Så trevligt!!