29 augusti 2017

Middag med Thelma och Maureen

Startade dagen med ett besök på LHDN igen och fick nu stämplat Oskars kontrakt. Åkte sedan direkt till jobbet för att scanna in och ladda upp allt till Immigration. Sedan tar det några dagar innan de kommer och hämtar upp de fysiska papprena. Nu hade jag sådan tur så att Tobias kuvert låg redan klart för upphämtning för imorgon. Rätt som det var ringde de från receptionen och sade att immigration var där redan idag då de haft ett annat ärende i huset. Nu kunde jag skicka med papprena för båda killarna och så är det tre veckors väntan innan allt ska vara klart.


Thelmas dotter Maureen bodde hos oss några veckor när hon kom till Malaysia i juli förra året. Nu har hon jobbat ett år ungefär på Pho Vietz, en vietnamesisk restaurang och snabbt avancerat. Nu är hon kassör och tränas till att bli supervisor, en jätteduktig tjej! Som tack ville hon idag bjuda med oss till sin restaurangkedja och de har nu en nyöppnad restaurang i Pavilion.


Det var väldigt god mat, väldigt fräscht ovh mycket bra priser. En varmrätt låg på mellan 12-15 RM.


När Mau betalade så fick vi alla små söta vietnamesiska hattar att ha som nyckelringar.


Så otroligt gulligt av henne att bjuda ut oss. Verkligen inget vi förväntade oss, men roligt att se hur hon har utvecklats och vill ge något tillbaka!