14 april 2022

Tur upp på Langkawiberget

Torsdagen inleddes med möten. När klockan slog tolv var det dags för en annan typ av aktivitet. Vi har ett motto i Soft Touch som kallas för SLANK, samarbete, lojalitet, ansvar, nyfikenhet och kostnadsmedvetenhet. Med den här turen upp på berget uppfyllde vi alla kriterier. Det var ett gott samarbete att få upp alla på toppen utan att lämna någon på efterkälken.


Det är en härlig promenad upp och väl värd ansträngningen när man får den här fina utsikten.


Nerför var lättare. Vi försökte lämna Shadow hemma och Thelma försökte hålla honom kvar, men han blev helt galen, slet sig och sprang ut bakvägen. Lille vännen...


När jag satt och tog en kaffe utomhus började det droppa på min arm. Läcka från Fredriks badrum. Nu gäller det att få hit hantverkare innan vi åker härifrån.


Klockan fem fick jag hit en veterinär på hembesök. Det blev tre olika mediciner och en spray att ta under tassarna. Medicinerna tar han fint, men jag ligger ju inte på Shadows lista över mest populära personer längre när jag kommer och sprayar. Han gillar det inte. Man kan göra en tass, så springer han. Så får man vänta lite och ta nästa. Detta skall göras på alla tassar tre gånger om dagen. Jag lär hålla mig sysselsatt.


När konferensen slutade klockan sex så var det dags att köra igång pizzaugnen. Den behöver ett par timmar för att bli riktigt varm.


Självklart hade Michi kört på bastun också. Killarna får testa alla svenska vanor. Det var knappt att de fick plats.


Det var lite mörkt när vi skulle sitta på baksidan så killarna fick i uppgift att tända sexton ljus i vardera två ljusstakar. De såg väldigt koncentrerade ut.


Thelma och jag hade fixat olika ingredienser och ställt på ett litet bord brevid. Alla fick göra sina egna pizzor, vilket de gick in för med hull och hår.


Värmen kommer upp i närmare trehundra grader så en pizza blir klar på några få minuter.


Ett glatt gäng höjde sina glas - eller snarare coca cola light-burkar - i luften till en skål.


Rätt som det var fick Castle syn på ett ormskinn som hängde ovanför huvudet. Vi som just pratat om att det var längesedan vi såg det. Ingen orm syntes dock till.


Anna och Erik hittar ju alltid så roliga saker att göra. Idag var det på Brooklyn Brewery och detta följdes upp med yxkastning! Ja, något ska man ju göra i New York :D


Det verkar ju inte gå någon nöd på Pluto heller. Han älskar sitt hunddagis och sina kompisar.


En dag till av konferens och sedan en ledig helg att ladda batterierna igen!