15 juni 2023

Tid hos frisören och middag med Helene

Idag var det dags för ett besök hos Jildis på Lerums Hårateljé. Anna körde ner mig till biblioteket först så att jag inte skulle behöva gå för mycket. Promenerade sedan från biblioteket till centrum. Det är så vacker väg att promenera.



Jag var lite tidig så jag hann med en liten stund på en bänk i solen.


Fick svar på Thelmas visumansökan till England och hon har fått ett avslag. Alltså man undrar ju över hur de tänker på Home Office. Man kan inte ens överklaga eller besvara det de skrivit. Istället måste man göra en helt ny ansökan och har man inget nytt att tillföra så får man nej igen. Vi kommer försöka en gång till och se om det funkar bättre om Anna går in som garant också när hon nu är engelsk medborgare.


På kvällen blev det middag nere på Stationen Brasserie - vid Lerums station. Så mysigt att få en kväll tillsammans, äta gott, ta ett glas bubbel och bara prata, prata, prata. Välbehövligt efter att ha varit ifrån varandra så länge!!!


Anna och Erik var inne i stan och åt middag på Tabasbaren tillsammans med Bärbel. Så roligt att de alltid ser till att träffa farmor och morfar när de är här.