14 september 2012

Besök i möbelfabrik

Vi har kikat lite på utemöbler, men en affär, där Michi och Fredrik varit, hade bara en katalog och man kunde inte få "känna" på möblerna. Det vi är ute efter är konstrotting då det är helt underhållsfritt och dessutom snyggt. Butiken försökte då hitta en butik här i KL som hade möblerna inne, men hittade ingen, utan istället fick vi en kontaktperson, Tommy på Merry Prices - intressant namn! Detta är en fabrik som tillverkar just denna typen av möbler och som ligger en halvtimme utanför KL i Sungai Buloh.


Det var riktigt roligt att få en privatvisning. Såg mycket snyggt, men en hel del fula saker också. Den asiatiska smaken och den svenska stämmer inte alltid riktigt överens. Liggstolen ovan var i alla fall snygg och likaså stolen här under. Den typen kan man köpa i olika modeller och bygga ihop till en L-formad soffa.




Det fanns också en liten matgrupp som var rätt fin, om än med ett lite litet bord.



Det är mycket att tänka på. Här stack Tommy fram en sticka med alla olika färgerna de hade på konstrottingen...



... och sedan kom hundratals med färg- och kvalitetsprover på tyg till kuddar. Dessa två tyckte jag väl mest om. Det var ju dock inte så att jag skulle beställa något nu, utan bara kika runt, men jag fick ju spela lite intresserad...



Åkte sedan hem och har ägnat större delen av eftermiddagen till att fixa mina pärmar och nu börjar det se riktigt bra ut. Skönt att ha fixat till det en gång för alla!


 Hans, Michi och Lars

Senare på kvällen var vi bjudna på middag på Souled Out. Gunilla och Lars hade just kommit från Bangalore. Lars åker tillbaka till Indien på måndag, men Gunilla är kvar här ett par veckor så det skall bli roligt att hinna träffas lite.


Nasha, Hans, Michi, Lars och Gunilla 

Även Nasha kom till Souled Out. Det blev en god middag som avslutades med Souled Out-märkt kaffe.



Fredrik var på fest i Ampang så Michi och jag satte oss och kollade Phantom of the Opera på DVD medan vi väntade på att han skulle komma hem vid ett, sedan somnade vi sött!