21 januari 2014

Pavilion och Souled Out

Sweas första styrelsemöte för i år gick av stapeln i Pavilion. Jeanette och jag hade tur och kom precis när en vakt låste upp och vi kom in redan 9.30. De andra hade sedan svårt att komma in för de blev tillsagda att centret öppnade tio. Fniss! De såg lite förvånade ut på Coffee Bean när vi dök upp. Gick sedan upp till Fitness Concept och har nu betalat deposit för det som vi vill ha på gymmet på Langkawi. Kul att det verkligen är på gång nu!!



Var inne på kontoret en sväng idag och gick förbi den här spännande maskinen som står på Plaza. Här kan man fylla på sin telefon, betala räkningar och göra lite av varje. Praktiskt för den som behöver göra något snabbt.



På kvällen gick hela familjen till Souled Out för att fira Annas 21-årsdag lite för tidigt. Hon fyller den 9 februari, men då är hon ju redan i Spanien. Nu blev det en mysig familjekväll här.




Både Fredrik och jag beställde den väldigt goda butter chicken som serveras här. Anna fick sin spinach dip som hon bara älskar.




Rätt som det var dök personalen upp och Anna fick en väldigt snygg hatt på sig. Jag hade gett Aida en liten vink om vad vi firade och de är fantastiska med att fixa.



En liten kaka hade de fixat till födelsedagsbarnet också. Skämmigt....Neeeeeej!





Lite presentutdelning blev det också och Anna var jättenöjd med det hon fick. Av Fredrik fick hon ett litet hänge till sitt armband med tre hjärtan i tre färger. Syskonkärlek :)