17 februari 2021

Det mesta går åt skogen idag

Har börjat på en lista på saker som gått sönder till Hijauans försäkringsbolag. Svårt att sätta ett pris på smink.



Idag kom i alla fall rörmokaren och fixade ihop rören. Vi får inte sätta på vatten förrän imorgon. Då skall de ha det under uppsikt ett tag. Inget tak nu alltså men det gör ju inget, bara jag har vatten.


Killen vara vänlig nog att hjälpa mig med skåpet. Det var tungt av vatten så vi behövde vara två.


Frampå eftermiddagen blev det möte med Linda, som är svenska skolans kassör. Jag är revisor och det blev genomgång via telefonen. Som tur var hade de bara 26 bokföringsordrar under året.


På eftermiddagen var det dags att packa handduk, schampoo och duschtvål och traska över till Verve Suites för en dusch igen.


Michi hittade en död dusky leaf monkey i trädgården på baksidan idag. Fy vad läskigt. Shadow undrar man, eller någon annan hund? Eller orm?


Det var en rätt tung dag idag. Bokföringsprogrammet stötte på problem så de fick inte upp det i molnet, min dator hemma funkar inte, Nespressobryggaren funkar inte, vattnet kom inte igång idag heller... Som tur var fick jag en trevlig middag med tapas på Mercat tillsammans med Susann. Kände mig lite bättre när jag kom hem. Listan inför imorgon är lång!