08 oktober 2017

Ormsäkrat gymmet

Jag hade köpt lite mycket frukt så idag blev det juiceprovning. Köpte de här ölprovarglasen i Sverige i somras och nu kom de väl till pass. Det blev 1. apelsinjuice, 2. äpplejuice, 3. papaya och citron och 4. en blandning av alla.



 Mitt under frukosten kom regnet och det bara vräkte ner, men bara en liten stund.



Trädgårdsmästaren för området, Daud, kom och hämtade mig och visade ett enormt getingbo tvärs över gatan. Getingarna är säkert tre centimeter stora och boet var nog 70-80 cm högt och 40 cm brett. Helt enormt stort! 


Alan, vår bygghjälp, kom och satte upp ett nät för ventilationen och för ett annat öppet ställe in till gymmet. Nu skall vi inte få in mer ormar eller möss hoppas jag.



När vi äntligen fått huset för oss själva igen så tog vi oss en promenad upp till toppen av berget.



Vi fick sällskap av en hund hela vägen upp. Mysigt. När vi var nere igen kom en liten söt valp lufsande också. Den stora hunden skällde så fort en vildhund närmade sig så det kändes rätt tryggt.


På kvällen åkte vi ner till Bam-Boo-Ba där vi ville prova deras tapas. 


Det var inte direkt spanska tapas, men en blanding av hummus, räk-kroketter, kycklingleverpaté och lite annat. Gott i alla fall. Vi åkte sedan hem och tittade på Designated Survivor som kört igång med säsong två nu. Lika bra fortfarande!