27 juni 2012

Lovisa på besök och middag med Angelika och Stanley

Igår regnade det hela dagen igen och Anna såg fram emot sitt besök som skulle komma och muntra upp henne. Lovisa, hennes gamla klasskamrat, skulle komma med buss till Kode klockan kvart över två. Så hände en olycka på motorvägen och köerna växte sig milslånga. Istället åkte vi in och hämtade henne i Stenungsund där bussen stått totalt stilla.

Idag var väl vädret inte mycket bättre. Michi jobbade idag och skall jobba denna veckan. Tjejerna och jag skulle åka in till Stenungsund för att hitta på något. Då startade inte hyrbilen. Bakluckan hade inte varit ordentligt stängd så batteriet var helt urladdat. Fick hjälp av vår granne Lasse med startkablar, men batteriet var så konstigt byggt så det gick inte att fästa pluskabeln. Till slut fick vi igång bilen genom att rulla den nerför backen utanför huset...

Väl i Stenungsund gick vi till Bokia där jag skulle byta min bok. Då visade det sig att Stenungsund inte kört igång med den nya bokklubben ännu utan startar först 16 augusti! Suck. En sån där dag när man bara vill dra täcket över huvudet. Vi träffade i alla fall på Marika Thonell inne i Synsam där Emil gjorde syntest för moppe. Dagen var genast räddad! Efter en lunch med en god räkmacka och besök på Apotekete och Systemet så var det dags att åka hem.


På kvällen var vi nerbjudna till Angelika och Stanley på middag. Det blev god svamprisotto och årets första jordgubbar till efterrätt.



Så sällan vi träffas själva utan resten av släkten runt omkring. Vi sade alla att det varit en väldigt trevlig kväll när vi gick hem!!


  


Imorgon skall det bli fint väder. Vågar man tro på det???