07 mars 2021

Afternoon tea på The Danna

Det blev fantastiskt god söndagfrukost ute på altanen. Så gott med svensk frukost. Det kommer vi nog aldrig tröttna på.


The Danna vid Telaga Harbour hade erbjudande om Afternoon Tea på den internationella kvinnodagen, dvs måndag. Då jobbar vi så vi kollade om vi kunde komma idag och det gick fint. Priset var något högre bara. Det är en väldigt fin hamn, som i Frankrike eller Spanien, men alla restauranger utom en har stängt nu. Sorgligt.


Det är så sött av Thelma för hon vill alltid ha foton med oss när hon får följa med ut. Det är klart att det blir ibland väldigt fina ställen i förhållande till hennes plånbok. Här kommer ett :)


Personalen tog också kort på oss tre och alla godsaker.


Väldigt gott men lite väl mycket kakor. Nu fick vi tips att nästa gång kan vi be om fler smörgåsar och färre kakor. Det låter strålande!


Vi var de enda gästerna - det är vi överallt. Här går vi ut för att se folk och det är ändå bara vi tre överallt. Och personalen så klart. Rätt som det var så kom de in med tre glas prosecco för att de ville tacka oss för att vi kom och stödde deras verksamhet. Så otroligt fint gjort!


Efter maten ville Thelma visa oss en ö som kallas  Paradise 101 Island. Det är egentligen en konstgjord ö för vattenlekar. Väldigt asiatisk. Thelma har flera vänner som jobbar här och vi har aldrig åkt över.


Alldeles vid hotell Danna tog man en båt över och det tog bara ett par minuter.


Det var fin utsikt åt alla håll även om ön var väldigt liten.



Man kunde ju ta lite roliga foton här också. Här kommer två barnsliga personer till sin rätt :)


Lite söta kort på asiatiskt manér gick också att ta.


Vi fyllde på med lite mer mat. Vi hade skippat de flesta kakorna på Danna.


Under båtfärden tillbaka fick vi syn på det här. En segelbåt hade sjunkit. Ägaren var avliden sedan något halvår och ingen har tagit hand om båten. Det såg ju lite läskigt ut.


Hemma var vi rätt möra efter en hel dag ute. Klockan var nästan halvåtta när vi var tillbaka.


Vi parkerade oss framför femmilen och hejade på svenskarna där den bästa kom femma eller sexa. Lite osäkert då det blev skandal om guldet med hopåkning och bruten stav. Vilken superhärlig dag!