16 juni 2012

Champagnebrunch, 10 juni

I söndags var det så dags för att fira lite extra. Bärbel hade fått en champagnebrunch i julklapp, Stanley hade fått detsamma i 60-årspresent, Angelika och pappa fick det som lite tidig födelsedagspresent och Anna hade tagit studenten. Anledningarna att fira var många. Denna gång hade vi bokat in oss på Ritz-Carlton. Det var stängt under flera år, men så hade vi fått höra av Jeanette och Anders att det öppnat igen. Till skillnad från Westin så är detta stället mycket mindre och lite annat upplägg på maten.



Anna, Fredrik och Michi var direkt framme vid förrättsbuffén och upptäckte att de förutom all god sushi, de nu även hade hummer. Tror Fredrik åt åtta hummerstjärtar totalt :)




I ett hörn av lokalen stod till och med ett litet band och spelade musik. 




Totalt finns här nog nästan bara 25-30 platser så det känns litet och exklusivt. Dock till och med billigare än Westin med sin pizza, pasta och massor av folk.




Fredrik och jag lät oss väl smaka, helst av de toda förrätterna. Varmrätten kom in serverad och man fick välja mellan biff, lax eller lamm.




Pappa älskar ju god mat så det var helt rätt ställe att ta med honom på :)




Angelika och Stanley ser också nöjda ut. De får äta upp sig nu innan resan till Burma imorgon...




Anna var så nöjd över att ha fått hit farmor, morfar, faster och farbror till sin student och det bara strålade om henne hela veckan!




Efter brunchen bar det av hem till Jeanette och Anders för att fira Aksel och Linus som ju tagit studenten samtidigt med Anna. Det blev skumpa igen och fantastiska små krustader med trattkantarellfyllning och annat gott. Vi var ju inte ett dugg hungriga, men det såg så gott ut så vi var tvungna att prova!




Klockan åtta på kvällen kom så Jeffrey och hämtade pappa som nu skulle åka hem till Sverige igen efter nio dagar som gått alldeles för fort. Annars när han kommer hit så brukar vi sticka iväg någonstans, men denna gång så har allt varit koncentrerat på studenten och allt runt omkring. Nästa gång får det bli en tur till Langkawi eller något annat mysigt ställe.