12 januari 2018

Ikea, Plaza MK och flera andra ställen

Idag blev det en dag med många ställen att besöka. Började med management-kontoret på Mont Kiara Plaza. När vi köpte kontoret så fick vi betala in en deposit på ungefär 10,000 kronor för sex månaders avgifter. De ville vi nu ha tillbaka. Då visade det sig att de nya köparna inte betalt in sin del och innan de gjort det så får vi inte våra pengar tillbaka. Satte vår advokat på det som nu gått på köparnas advokat. Nu händer nog något. Nästa stopp var RHB bank där vi behövde gå tillbaka en andra gång för att få vår adress ändrad. Nu är den checkad också. Sista stoppet var Ikea i Cheras där jag behövde fixa fakturor i vårt namn. Hittade också ett par snygga kontorsstolar till vår reception. De levereras till kontoret nu på måndag. Kul!


Ramlade in på kontoret framåt ett och strax därefter levererades äntligen våra danska möbler köpta från Harvey Norman. Roligt att ha lite skandinavisk stil här.


MSC behöver foton på vår personal så jag knäppte ett på killarna i Call centret. Får se om myndigheterna blir mer nöjda med den här bilden.


Fredagen avslutades med en fredagsöl och det var kul att sitta och prata med alla innan flera åker tillbaka till Sverige och Pakinstan.


Vid åttatiden åkte vi hem, parkerade bilen och smet iväg själva. Vi provade en ny belgisk restaurang vid Plaza MK som heter Le Petit Belge. God mat och flera favoriter, bland annat kycklingleverpaté och Moule Frites.

  

Redan innan halvelva ramlade vi isäng efter två veckors intensivt umgänge och konferens.Dags att börja vila upp sig lite innan nästa gäng kommer till Langkawi på torsdag...