27 oktober 2021

Mer jakt på badrumssaker

Startade dagen med ett besök till Vitra, ett nytt badrumsföretag jag hittat. de hade många snygga handfat, men inget med skåp under, utan man måste hitta en snickare som kan bygga. Låter lite besvärligt.


Var på Ikea och såg ett jag tyckte var riktigt fint, skulle även finnas i vitt, men ALLA handfat på Ikea är slut och de vet inte ens när de skall få in nya.


Försöker tänka om lite vad gäller gästtoaletten där vi skall sätta in tvättmaskinen. Tänker att vi kanske kan bygga till ett städskåp också. Det finns inget förråd överhuvudtaget i lägenheten. På Ikea finns ju mycket bra. Åkte vidare till Mandi och beställde duschar och toaletter. Detta levereras också 8 november, tillsammans med badkaret. Sakta går det framåt.


Glädjen var stor när jag kom hem och både Thelma och jag fått tillbaka våra pass med visumen i! Nu har jag och Michi fram till 2026 i alla fall och Thelma har för tolv månader. Maider får bara ett år i taget.


Gjorde ritningar över badrummen idag och klippte ut skåp, toaletter mm för att se vad och vilka storlekar jag kan få plats med.


Efter ett extra tufft spinningpass blev det middag med Maria och Leif som bokat in oss på Marta´s Kitchen. Det var ett tag sedan vi träffade dem så det var riktigt trevligt! Många nya framtidsplaner för alla!