04 augusti 2014

Besök hos Berglies och Nilsons i Grundsund

Upp tidigt idag och sedan 1,5 timme i bil till Grundsund för att hälsa på först Gunilla och sedan syrran.


Det var riktigt kul att träffa Gunilla och Lars här i Sverige. Vi brukar ses lite här och var i Asien, Australien, Indien m.m. i takt med hur de flyttar runt, men nu blev det här i Grundsund.


Vid halvett fick Berglies nya gäster och syrran meddelade att de skulle vara upp vid framåt halvtvå. När jag stod utanför min bil fick jag syn på Smultron och Tång, en restaurang i Grundsund och gick in och satte mig och tog en dagens rätt. Det blev kummel med mussel- och vitvinssås. Riktigt god!


Efter maten blev det fika uppe hos familjen Nilsons.


Vi fick äntligen firat Nicole som fyllde 13 för ett par dagar sedan också och hon var väldigt nöjd med sina presenter :)


Vädret var rätt trist så Victor fick övningsköra och tog oss till ett par olika butiker i Grundsund där utförsäljningarna nu börjar.


I Lottas lada såg vi den här skylten och fnissade lite. Den fick dock stanna kvar i affären.


Thomas och Victor gav upp efter ett tag och väntade utanför. Helene kom sedan och visade sina inköp.


Nere vid hamnen tog vi oss en promenad längst ut på bryggan och vädret började bli allt bättre.


Hemma var det sedan dags att förbereda middagen och det blev grillat på altanen. Det blev också mycket prat om den förestående resan till Malaysia över nyår. Det skall bli så roligt att de kommer!


Stannade över natten och bodde ute i friggeboden. Somnade som en stock och det känns kul att ha en dag till här ute imorgon.