27 mars 2019

Mot Langkawi

Nu var det dags för nya äventyr och det innebar Langkawi. Vi åkte ut i tid till flygplatsen så att vi hann med en lunch i den fina loungen.


Det var så mycket folk på Langkawis flygplats när vi landade och inte en Grab fanns att uppbringa. Det blev till att ställa sig i den vanliga taxikön. Nu är det LIMA, Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition - en av världens största utställningar för olika krigsfarkoster. Den hålls vartannat år här på Langkawi. Väl framme vid huset dök vårt extrabarn upp snabbt.


Det blev bad och sol ett par timmar och sedan tog vi bilen för att åka till Cactus och äta middag. Vi åkte ända ner till Awana, eller Resort World, för att titta på alla militärbåtar, men vi var lite sent ute. 


Madeleine smög sig till ett foto på mig och "råkade" få med en hel mängd killar från flottan.


När vi kom tillbaka till Cactus, efter att ha suttit i en snigelkö i tjugofem minuter, så var restaurangen stängd. Det har jag aldrig varit med om. Å andra sidan är vi ju sällan här en onsdag. Det fick istället bli Sun Café där vi togs emot med öppna armar av Shasha.


Båda två var sugna på deras mycket goda barracuda med potatisgratäng till. Så gott!!!


Jag nämnde att Tigers nya ölglas är så snygga och undrade om jag fick köpa ett par. Det gick inte men de gav mig ett. Supersnällt!


Det blev en härlig första kväll. Vi funderar just nu över vilken kväll vi skall inta The Man Cave :)