01 mars 2024

Upp till Langkawi

Nypackad västka, mest med mat, och sedan taxi ut till Subang. Flyger nästan alltid med Firefly upp. Det är praktiskt med flygplatsen nära, men deras flyg är i princip alltid försenade. Idag kom vi iväg 11:20 istället för 10. Inte så där jätteimponerande. När jag var uppe på Langkawi såg jag inte till Shadow. Efter fyra timmar tog jag mig en promenad och spanade runt på vår väg och hittade honom vid villan högst upp. Oj vad glad han blev när han fick syn på mig. Kroppen gick fullständigt i vågor och efter att ha hälsat sprang han ner mot vårt hus. Kärlek är vad det är!


Han rör sig inte ur fläcken sedan. Möjligen inom tomten, men han lämnar mig inte. Så otroligt mysigt!


Mariam, vår trädgårdsmästare, hade klippt det stora området nedanför vårt hus. Nu ser det snyggt ut om än väldigt torrt. Aisha, massösen från Sunset Beach, kom hit idag och körde en och en halv timmes massage. Lite stel i skuldror och rygg efter allt tyngre vikter på gymmet. Nu känns det fint igen.


Framåt kvällen började åskan mullra och jag fick bära in min middag då dropparna började falla tunga. När det väl regnar så kommer det en rejäl skur.


Vår kompis Mr Gecko var på plats ikväll igen. Det är som att komma hem till sin lilla djurfamilj. Sir Väs har dock lyst med sin frånvaro en längre tid. Hörde att han varit hos grannarna. Kanske det är bäst så.


Efter middagen blev det en mysstund med Shadow vid poolen innan det var dags för oss båda att säga godnatt.