05 september 2019

Vi får besök av Sofie

Jobbade fram till fyra då det var dags att traska över till KL Sentral för att möte Sofie Svanberg som nu kommer på besök. Sofie och Fredrik har känt varandra på Rörtången under många år och nu är hon ute och luffar runt i världen under några månader. Hittills har hon rest några veckor med besök i Japan, Syd-Korea, Filippinerna, Singapore och nu Malaysia. Många spännande resmål återstår som Australien, Nya Zeeland, flera länder i Afrika och sedan både Nord- och Sydamerika. Modigt att resa runt ensam, men oftast brukar man ju hitta kompisar runt om i världen. Det är alltid lika roligt att få hit luffande ungdomar för det finns så många historier att få lyssna till.


Vi åkte hem till vår lägenhet och tog sedan en promenad runt i Mont Kiara. Tittade på var Anna och Fredrik hade gått i skolan och lite mer. När Michi kom hem blev det middag på balkongen. Vi bjöd på västerländsk mat idag, Africana från Marstrand. Alltid gott med lite "hemmamat" för våra backpackers som landar in här ibland.


Efter maten ville Michi även visa Sri Hartamas, vårt lokala grannområde, där vi gick in till den hemliga baren och tog varsin drink. De är så otroligt fina! Det är också ett roligt koncept där man får kryssa i vilka smaker man gillar och sedan få en personligt blandad drink.



Lätt hysteriskt leende i blixtens sken, men vi bjuder på den :)


Michi fick en läskig drink som brann. Det gällde att inte ha för långt hår när man lutade sig fram för att dricka. Tur det var Michi som fick den och inte jag...


Vi var hemma vid tiotiden igen och det blev en tidig kväll. I morgon bär det av till Langkawi.