05 december 2014

Till Angkor Wat

Så var det dags för den årliga resan till Angkor Wat och denna gång med hela familjen samlad. Tog en bild när vi var inne på KLIA 2. Inte för att bilden blev så bra, men jag skrattade gott när jag såg de malaysiska damerna i bakgrunden :)


Väl framme i Kambodja gick vi igenom tullen med våra e-visum och det funkade perfekt. Thonells hade också bokat visum, men inte fått dem på tre dagar som utlovat utan de fick stå och köa och betala igen. Surt! Som tur var fick de tillbaka pengarna för det ena visumet senare.


Från flygplatsen tog vi alla en van till hotellet där man hämtar ut sina nummerlappar. Jag och Anna fick G7049 och G7050. Med oss idag var Marika, hans, Ellen, Daniele Jungling med Alice och Nicholas.


Väl framme på hotellet smakade det väldigt bra med en kall öl innan det var dags att ge sig ut på stan. Vi bodde på rum 202 precis som förra året.


På kvällen hade vi bokat bord på Tangram Garden. Det drivs av en kille som är hälften indonesier, hälften holländare, Daniel. Man sitter supermysigt ute i små hyddor och maten är fantastiskt god.


Kevin och Daniel L var på plats på hotellet när vi kom och hängde också med ut på middag.


Vi avslutade sedan kvällen med en pub som heter In Touch och ligger på Pub Street. De hade live band som körde massor av Queen och annat bra.


På vägen hem upptäckte vi att de öppnat Hard Rock Café här i Angkor Wat. Även här...


Efter en jättetrevlig kväll somnade vi gott redo för en heldag i Angkor Wat i morgon.