24 juli 2015

Till London och circusmiddag

Äntligen var det dags för vår resa till London för att hälsa på Anna! Så mysigt att komma iväg från regn och rusk och återförenas hela familjen!!!



Anna hade fixat en taxi som hämtade upp oss och det var så otroligt roligt att få komma och se lägenheten där hon bor tillsammans med Nur och Charlotte. Det var verkligen jättefint och modernt! Charlotte har inte flyttat in ännu, så det fanns rum för oss.



Vi fick nästan byta om direkt för Anna hade bokat biljetter på en restaurang där man äter och rätt som det är så blir det olika cirkusnummer. Vi satt en rad ifrån scenen, som var på ett långt matbord. Vi hade perfekt placering för att kunna se allting. Det körde igång redan innan vi hunnit beställa, med en tjej som var eldslukerska.



Så var det dags att beställa in maten och det var bland det bästa vi ätit på länge. Otroligt gott! Lite asiatisktinfluerade förrätter och sedan mer västerländska varmrätter. Kan verkligen rekommenderas! När vi skulle in på stället kändes det som om man gick in på en hemlig klubb. En stor vakt stod utanför en dörr utan namn på restaurangen. Man var tvungen att veta vart man skulle!



Det blev sedan nummer med ringar och med balansövningar samt lite annat innan kvällen var över.




Anna och Fredrik tyckte stället var fantastiskt!



Och jag och Michi njöt över att vi alla var samlade!




Det blev en helt fantastisk och annorlunda kväll och en bra start på Londonvistelsen.