09 september 2021

Dag 5 i karantän - Oväntad present

Det ringde på dörren imorse och en kille stod utanför med en bärkasse fylld med godsaker. Vi trodde inte våra ögon. Jag misstänkte starkt Anna O´Brooks eftersom hon är den enda som frågat efter vilket rum vi bor på och det stämde. Det var fullt med färska frukter, te, kex, grovt bröd, marmelad, philadelphiaost och lite naturgods. Hur mycket mumsigt som helst. 


Det gäller att kasta sig över de färsta frukterna så att de inte förfars. Det går fort i det här klimatet.


Vi få inte in så mycket i kylen eftersom den är proppfull med saker vi tog med från Sverige. Hoppas allt håller sig...


Glömde fota maten idag. Här är i alla fall lunchen som var en god indisk rätt igen. Shish tawook tror jag den hette. Middagen blev en ganska smaklös carbonara. Det är bättre att välja asiatisk mat för det kan de laga.


Pluto har varit hos hundfrisören och är nyklippt och fin. Hans "skägg" är bortklippt och vips så såg han mycket yngre ut.


Anna och Erik fick in en extra ugn i köket idag. Vi skall få samma. Det följde med dubbel ugn till lägenheten, men vi har bara fått en.


Anna åkte ner till Nice idag för att vara med på ett trettioårskalas för en av sina kompisar från European Business School i London. Så roligt för dem att träffas igen. Nu är det säkert ett par år sedan med tanke på hur världen har varit. Vi fick oss också ett långt samtal med Fredrik och fick se lite av lägenheten. Han berättade att sista tentan är den 3 november och det måste kännas skönt att veta att det finns ett slut.