28 januari 2016

Första bokklubben 2016

Satt idag vid datorn en bra stund för att beställa hem bloggböckerna för 2015. Det blev tre böcker. Svårt att skriva mindre nu när man kommit igång. Anna hade varit på yoga i London och skickade en bild på en pose som hon klarat. Jag måste säga att jag är rätt imponerad!!




Så här svettig och snygg var jag efter att ha tagit mig runt Sri Hartamas mitt på dagen. Det var säkert 32 grader ut och lite väl varmt för att både gå och springa. Nöjd var jag i alla fall när jag väl var hemma igen!



Fredrik hade fått sitt schema för nästa termin och det blir många sena kvällar!


Fick mig ett gott skratt när jag hittade följande artikel på Facebook. En 14-åring har skrivit om varför hon vill jobba med bokslut. Det ligger ju en del sanning i det :)




På kvällen var det dags för bokklubb hemma hos mig som Marika och jag höll i. Idag skulle 10 av 14 komma. Sedan blev det tio små negerpojkar - en efter en kom avanmälningarn in och till slut var vi bara sex. Det blev i och för sig väldigt trevligt för då kunde vi ju verkligen sitta och prata. Bjöd på den goda asiatiska laxen som vi fick hos Madeleine i somras och det blev succé. Marika hade gjort en jättegod efterrätt med äppleknyten.




Det blev några nya böcker att läsa - alltid lika trevligt!