03 november 2021

Mycket badrum nu

Var ute och fixade lite ärenden idag och fick syn på här söta barnen. Det bara kryllade av dem. De hoppade in i två bussar där det stod att målet var ett centrum för covid-vaccin. Vaccinerar man så små barn? Eller hade de gamla skyltar?


Anna och Erik hade mirakulöst nog fått tag på Lee, den brittiske kakelsättaren som hjälpte oss i Maidenhead. Han avslutade aldrig jobbet. Kvar var att sätta in trösklar i alla tre badrummen och såga av dörrarna så att de gick att stänga. Efter tusen försök hade vi väl insett att jag skulle få hitta någon annan när vi väl var tillbaka i lägenheten. Nu hade de, mot alla odds, fått tag på honom och allt är klart. Vilken lättnad. Senare skall vi ta bort badkaret och sätta in en dusch istället så att vi kan flytta in tvättmaskinen i badrummet. Alltid något att göra, säg.


I Almaspuri hackas det för fullt och rörledningar läggs in i väggarna. Det kommer att bli fint, tror jag...


Våtrumsskikt läggs nu in på golvet i alla badrum också så att grannarna skall slippa obehagliga överraskningar.


Vid femtiden hade vi en visning igen av vår lägenhet vi bor i för ett par som faktiskt lagt ett bud. De kom med en gnällig inredningsdesigner med massor av åsikter. Mannen var supertrevlig och vi hade gemensamma bekanta som jobbat inom Husqvarna. Liten värld. Frun verkade mest prata om en annan lägenhet hon sett. Varför hade de då lagt ett bud? Ja, ja, det är bara att utrusta sig med tålamod igen. Senare på kvällen körde vi ett väldigt tufft spinningpass och det var rätt skönt att få ladda ur lite.