04 maj 2024

På 60-årskalas för Robert Lindell

Madeleine och jag vaknade till strålande väder och det blev en härlig långpromenad runt en sjö i närheten. Så härligt att komma ut lite och så vackert i svensk natur!



Fick ju ta ett foto på oss ihop också. Nu är ju inte selfies min bästa gren, men det är roligt att ha oss på bild.


Madeleine bor så fint och vi gick ner till Gåshaga Brygga och tittade ut över havet. Vilken utsikt! Promenaden avslutades med lunch.



Framåt eftermiddagen blev jag skjutsad till Best Western i Åkersberga där jag skulle bo denna kväll. Lite långt att åka härifrån in till stan efter att ha varit på fest. Ikväll skulle Robert Lindell firas då han fyllt sextio. Jag blev inbjuden på lite vin till Jeanette och Anders innan vi gav oss iväg till Österskär och festen.


Så rolig fest! Robert och Karin hade bjudit in 120 personer så vi var hur många som helst. Det var säkert en fjärdedel som var gamla vänner från Kuala Lumpur. De här tjejerna har vi hållit kontakten med: Harriet Piscator, Karin Nelson och Karin Lunning.


Robert var i sitt esse och det blev tal, sång och eldshow. Dessutom väldigt mycket dans!


Tacos serverades och senare på kvällen blev det stora tårtor och kaffe.



Vi lyckades till och med få till ett foto där de flesta av KL-vännerna var med.


Så jättekul att träffa alla gamla vänner och att få gratulera Robert. Jag promenerade hem tillsammans med Ola och Catrin Melbi, som vi senast träffade i Sälen över nyår, och vi var inte hemma förrän efter tre. Det händer inte alltför ofta nu för tiden.