02 juli 2013

Båtttur till familjen Karnermo

Igår kom jag äntligen ut och sprang igen efter ett par veckor på latsidan. Började också om på mitt styrkeprogram så nu skall jag verkligen försöka köra 30 dagar! Fredrik började sitt sommarlov igår och det kändes nog väldigt skönt även om det var kallt och blåsigt. Han har en del kompisar här som det är kul att hinna träffa.

Idag så var vi bjudna hem till Lotta och Bosse och vi tog båten mellan regnskurarna, väl påpälsade. Det var väl inget större nöje men tog en kvart mot bilvägen som väl tar 40 minuter. Väldigt trevligt att ses igen. Bosse har hunnit fylla 50 sedan sist också.



Marcus och Julia, som båda är lika gamla som Anna och Fredrik, var också där. Nu var ju bara Fredrik med oss eftersom Anna är i Spanien. Bosse hade grillat jättegott kött som fått ligga till sig i flera timmar på grillen.


Vid halvelva, när regnet slutat för en stund, hoppade vi raskt ner i båten igen och styrde hemåt mot Rörtången och klarade oss torrskodda hela vägen. Andra båtturen för i år - det har inte blivit många...