28 mars 2012

Tjejkväll hos Gunilla

Pratade med Michi idag och han och killarna verkar ha det hur bra som helst. Det går tydligen bra för Collin i skidbackarna och han har nu fått flytta upp i grupp nr 2 i snowboardskolan. Härligt! Själv har jag tränat lite idag och sedan jobbat på STIL Trading. Fick snacka med våra unga killar på kontoret lite idag då de festat lite väl hårt i Almaspuri så Ms Wong ringde och var arg... Inte så roligt!

Desto roligare var det dock på kvällen då Gunilla bjöd in till vin- och ostkväll. Vi blev totalt sju tjejer som kom dit och lät oss väl smaka.


Förutom de på bilden ovan, dvs Maria, Nasha och Helen var det även Claudia, Eva, jag och Gunilla. För en som älskar ost så var det himmelskt att få sätta i sig alla dessa fantastiska ostsorter som bjöds.




Det blev en typisk tjejkväll fylld med mycket diskussioner, från allvarliga samtalsämnen till badmodet i Brasilien och mycket, mycket fniss. En underbar kväll helt helt enkelt. Man skulle vilja ha många fler, men det är väl för att man inte har det så ofta som det blir så lyckat!