11 augusti 2023

Till Bastuholmen och Kronstrands

Pappa körde ner oss till Lerumståget i morse och sedan var det byte till tåg mot Stockholm. Vi fick en god frukost på tåget.


Väl framme i Stockholm hade vi en bokning på Luzette alldeles brevid stationen och träffade där Hella Wopfner, som är Michis pyssling och som var hans barnvakt när han var liten och bodde i Stockholm. De hade inte setts på många, många år.


Vi tog tåget ut till Mörby Centrum där vi hann med en fika innan vi blev upphämtade av Jens Kronstrand och dottern Vera för färd ut till deras lantställe.


Vi kom ut till Näsby Park och insåg när vi parkerat att ett annat KL-par, som flyttade hem 2007, bodde på samma gata. Det blev en promenad hem till dem och ett kärt återseende med Annika och Stefan Karlsson. Det blev ett kort besök då Josefine väntade ute på Bastuholmen.


Det blev en kort båttur på cirka fem minuter ut till holmen de bor på.



Jag hade köpt med två signerade böcker av Birgitta Bergin som vi överlämnade.


Vi startade med en fika på deras stora härliga brygga. Det blev sedan en härlig kväll med promenad, middag och massor med prat för att komma ikapp de senaste åren.


Anna åkte upp till Edinburgh för andra möhippa tillsammans med Cicci och Erika. Det kommer att bli en mysig helg gissar jag. Så gulliga kompisar!


Nu är det bara två veckor kvar innan det är dags för bröllop!